mètode

Healthway Institut

El mètode Healthway Institut

Consisteix en la combinació de les grans branques de tractament:

Diatèrmia

És un concepte de hipertèrmia profunda, totalment diferent a la termoteràpia convencional i clàssica que escalfen els teixits de manera superficial. La tecnologia Medestec® és un sistema de radiofreqüència que mitjançant una corrent elèctrica provoca una bioestimulació dels teixits generant una vasodilatació que ajuda a la regeneració natural del propi cos.

Diatermia mèdica

Diatermia estètica

Fisioteràpia

Segons l’Organització Mundial de la Salut, a els fisioterapeutes s’avaluïn, plantegen i Duen a Terme programes de rehabilitació (Tractament) per Millorar i recuperar els Funcions motors, maximitzar el moviment, alleujar els síndromes doloroses i tractar i prevenir els alteracions físiques ASSOCIADES a Malalties , lesions i ALTRES discapacitats.

Exercicis terapèutics personalitzats

Tractaments posts quirúrgics i de lesions

Osteopatia

És un sistema de medicina manual reconegut i arrelat de diagnòstic i tractament, l’interès principal rau en la integritat estructural i funcional de l’organisme. Pel seu origen anglosaxó (osteo i path), podem definir-la com el camí que cerca l’equilibri entre qualsevol part de el cos i la seva funcionalitat.

Problemes neuro-muscul-esquelètics

Problemes pediàtrics

Registre sanitari: E08570554 

Código de Centro Normalizado REGCESS (CCN): 0908008899

Som referent com a centre especialitzat en osteopatia i fisioteràpia esportiva a Barcelona

Share This
Obrir conversa
1
Hola,
benvingut a Healthway Institut.
en què us podem ajudar?