Testimonis

Comentaris dels nostres pacients

Osteopatia

Fisioteràpia

Diatèrmia

Osteopatia Infantil

Osteopatia

Fisioteràpia

Diatèrmia

Osteopatia Infantil

Desde niña sufro problemas de espalda, se me descolocan las vértebras a menudo causándome numerosas dolencias. Me solía quedar clavada un par de veces al año, pasando días de mucho dolor y sin poder ponerme derecha. Junto con Manel Ramos decidimos hacer tratamientos periódicos como prevención y ya hace años que no me quedo clavada. He aprendido que cada vértebra, cada zona de la columna, influye directamente sobre el bienestar del resto del cuerpo. 

Tras 20 años sufriendo terribles migrañas y haber probado muchos médicos y numerosos tratamientos sin éxito, con la ayuda de Manel y una dieta específica he conseguido reducir en un 80% las migrañas. 

Manel y todo su equipo que forman Heatlhway Institut me han mejorado la calidad de vida enormemente !!

Susila Cruyff

Presidenta Fundació Cruyff

He provat molts osteòpates i cap com el Manel Ramos. Gràcies a ell els dolors d’esquena han millorat molt. L’he recomanat a molts amics amb problemes greus d’esquena i  tots super bé. Molt agraït per la seva professionalitat i la de tot el seu equip que formen Healthway Institut

Miquel Rosell

Tècnic comercial

Desde que tomo las caps Move mi dolor de rodilla ha mejorado mucho. Además me siento más ágil, con mejor movilidad. Nada que ver con la suplementacion que había probado hasta ahora. Todo un descubrimiento, gracias por la recomendación!!

Sara Preciado

Doctora en Química

Sabíem que l’osteopatia infantil funcionava per a moltes afeccions en nadons. Per això quan la nostra filla Abril en els primers mesos de vida patia nombroses regurgitacions, vàrem considerar que l’osteopatia ens podia ajudar. Així va ser, després de vàries sessions amb en Josep Casimiro i de seguir les seves pautes a casa, l’Abril ha millorat moltíssim.

Maria Hellín Aguilar

Professora

Coneixíem els múltiples beneficis que l’osteopatia oferia en els adults. Així que, quan ens vàrem trobar que el nostre fill Pere, des de ben petit, va començar a fer vàries bronquiolitis, no vàrem dubtar en trobar la solució en l’osteopatia adreçada als infants. En Josep Casimiro ens va donar un tracte excel·lent. Té una habilitat especial amb les criatures i el resultat després de les sessions va ser molt bo.

Maria Hellín Aguilar

Professora

Fa 20 anys que el Manel Ramos em “posa a lloc”. Vull dir que mitjançant l’osteopatia tracta i sana les meves distintes patologies. Per això en la meva agenda de contactes figura com: Manel el sanador.  L’he vist créixer professionalment: rigor, coneixement, innovació, disponibilitat, precisió, expertesa…, son mots que defineixen molt bé el perfil del Manel. 

Quan em fa mal alguna cosa, a qui primer truco és a Healthway Institut i sempre que hi vaig tinc la certesa que m’explicaràn molt bé el que tinc i com solucionar-ho.

Francesc Tarré

Publicista

Vaig descobrir el món de l’Osteopatia i Diatermia quan tenia 34 anys, després que m’haguessin intervingut quirúrgicament per dues hèrnies discals. Gràcies a les tècniques aplicades pel Manel Ramos i la Raquel Rodriguez, he pogut reduir a “0” la ingesta d’antiinflamatoris diaris a l’ús anecdòtic en ocasions puntuals. Fins i tot, he pogut reprendre l’activitat física d’anar amb bicicleta de muntanya i natació sense cap tipus de problema.

Joan Ros Tarrazona

Enginyer Agrònom i Enòleg

Després d’anys saltant entre fisioterapeutes i traumatolegs vaig caure a les mans (mai millor dit) d’en Manel, i per fi vaig aconseguir una solució a la causa dels meus problemes d’esquena, i no un pegat a les conseqüències a base de reduir temporalment el dolor o amagant-lo amb medicaments. Tinc clar que la meitat de la ‘culpa’ d’haver recuperat el 100% de la meva mobilitat és de la Osteopatia, però també tinc clar que l’altra meitat és haver trobat algú que executa amb excel·lència l’especialitat de la Osteopatia, i que amb el seu saber fer, bons criteris i millors decisions, he pogut recuperar totes les activitats físiques que durant anys vaig haver de deixar de practicar

David Mayor

Informàtic

La osteopatia va estar la meva solució a un greu problema d’esquena. Hèrnia lumbar… amb 39 anys. Gràcies a uns amics que em van parlar del Manel Ramos vaig poder tornar a caminar amb normalitat, després muntar en bici, i de seguida poder fer vida normal. Després de més de 15 anys de ser tractat, ara i preventivament un cop a l’any, puc dir que les mans i el coneixement d’en Manel Ramos i equip han estat claus per poder estar sa i molt actiu. Per mi és el meu gurú i així ho he fet saber a desenes d’amics i coneguts que han pogut solucionar llurs problemes físics. Gràcies Manel per tant

Ferran Raja

Tècnic comercial

Des que vaig començar les visites al Healthway Institut amb el Manel Ramos m’ha desaparegut el mal de cap que portava mesos patint, em sento molt millor. Molt recomanable.

Laia Duran

Restauradora d'art

La meva filla durant els primers mesos de vida no dormia be. De fet, durant la nit, no aguantava més de 2 hores seguides. Després de llegir molt sobre la osteopatia infantil, ens vam decidir per portar-la a Healthway Institut. La veritat és que va ser un èxit. Després de 3 sessions la Clàudia va començar a dormir 5-6 hores seguides.

Cristian Gómez

Professor/Doctor en Química IQS-URLL

Per a mi i la meva família, l’osteopatia era desconeguda, ignoràvem el seu abast. Per necessitat,vam tenir la sort d’anar a parar a les mans del Manel Ramos i sempre ha estat la solució per a mi i familia, tinguis lesions o no. Anem cada any de manera profilàctica.  Mai més m’he quedat clavada de l’esquena. Imprescindible per a mi.

Reconec el tracte professional i també la proximitat que donen 15 anys ininterromputs de servei.

Lídia Gubau

Auxiliar clínica

Después de ver a decenas de muy buenos osteópatas en Estados Unidos, Inglaterra y España puedo afirmar que Manel Ramos y el equipo que forman Healthway Institut son de largo los mejores

Carlos Sánchez

Finanzas

Share This
Obrir conversa
1
Hola,
benvingut a Healthway Institut.
en què us podem ajudar?