CAPS

Selecció de productes

CAPS

El resultat: RINGANA CAPS, els especialistes per a necessitats individuals, ja sigui per augmentar la memòria, el sistema immunitari o la mobilitat.

Celebro

Les CAPS celebro donen suport a la capacitat d’aprendre i recordar i contribueixen a mantenir les funcions cognitives com la memòria. 

D-gest

Els àpats copiosos i l’alcohol poden suposar una càrrega per a tot el nostre sistema de digestió i desintoxicació. RINGANA ha unit a les CAPS d-gest extractes vegetals especials que ajuden al nostre sistema digestiu.

Fem

Les CAPS fem poden acompanyar la dona en qualsevol fase de la seva vida amb la força de la natura, contribuint a seguir fent grans coses com a mare, àvia, empresària, dona 10, etc.

Immu

Les nostres defenses de el cos s’enfronten a molts reptes en el dia a dia modern. Les CAPS immu contribueixen a donar suport al sistema immunològic de el cos, especialment en moments de major tensió.

Mascu

Potència masculina integral en tres càpsules: amb les CAPS mascu, RINGANA ha desenvolupat un complement nutricional que treu el millor de l’home de manera natural

Moodoo

Els ingredients naturals de les CAPS moodoo milloren la resistència mental, proporcionant més tranquil·litat. Ideal per recuperar l’equilibri emocional en cas de letargia de tardor i hivern o SPM.

Beauty & hair

Cutis fresc, cabell reforçat, teixit conjuntiu més ferma i ungles resistents: les substàncies vitals naturals que contenen les CAPS beauty & hair reforcen la bellesa des de dins.

Protect

Les CAPS protect són un veritable multitalent a l’hora de protegir de radicals lliures causats pel sol, contaminació o llum blava. Al seu torn, les flavones, les antocianines i els àcids hidroxicinàmics d’extracte de taronja sanguina aporten un bronzejat uniforme.

Pump

Per mantenir la funció vital i el benestar de el cos, el cor necessita l’aportació de nutrients. Les CAPS pump donen suport nostre ‘motor vital’ amb una intel·ligent combinació antioxidant de vitamines i minerals.

Hydro

Les CAPS hydro amb niacina continguda en la pols de germen de blat sarraí contribueix a mantenir les mucoses, fins i tot en les vies urinàries. La vitamina D2 de pols de xampinyó dóna suport al sistema immunològic de el cos.

Share This
Obrir conversa
1
Hola,
benvingut a Healthway Institut.
en què us podem ajudar?